Retete de slabit rapid: reguli esentiale

Ca sa ne asiguram ca organismul nostru nu va avea de suferit in urma unei slabiri rapide trebuie sa tinem cont de cateva lucruri:

In primul rand sa avem un program alimentar cu mese la ore fixe este obligatoriu. Medicii nutritionisti ne recomanda sa mancam putin si des pentru ca in acest fel organismul este stimulat in permanenta. Mancand de cinci ori pe zi (3 mese principale si intre ele doua gustari care sa contina fructe proaspete) si avand grija ca ultima masa din zi sa fie luata la maxim 7:00 PM vom reusi sa slabim sanatos.

In al doilea rand trebuie sa uitam de existenta fastfood-urilor. Acest tip de mancare nu numai ca nu tine de foame dar mai si ingrasa. De exemplu un fel de mancare fast food contine, in medie, 700 de calorii pe cand o portie de mancare sanatoasa va contine, in medie, 150.

In incheiere trebuie sa renuntam si la dulciuri iar de fiecare data cand simtim nevoie de a manca ceva dulce sa consumam legume si fructe proaspete (marul este unul dintre cele mai sanatoase fructe). Exista persoane care, orice ar face, nu pot scapa de pofta dulciurilor dar si pentru ei avem o solutie: esenta de vanilie, care stopeaza instantaneu pofta de dulce.

Aceste trei reguli, respectate in acelasi timp, dau o reteta de slabit rapid si sanatos imbatabila.